top of page

MATERIALE DIDACTICE 2019

Concurs Regional Interjudețean "Materiale Didactice 2019"

Home: Welcome
poza 11_edited.jpg

CONCURS REGIONAL INTERJUDETEAN "MATERIALE DIDACTICE 2019"

La Casa Corpului Didactic Brăila a avut loc, în anul școlar 2018 – 2019, Concursul  Regional Interjudețean de Materiale Didactice 2019 inclus în C.A.E.R.I. 2019 fără finanțare M.E.N. la poziția 420. Scopul competiției a fost de a dezvolta creativitatea  cadrelor didactice din educație și de promovare a inovării didactice.
În concurs au fost înscrise materiale elaborate în perioada mai 2018 – aprilie 2019, de către 246 cadre didactice din județele Alba,  Brăila, Caraș – Severin și Constanța.
Conform regulamentului, materialele au concurat pe secțiuniele: - mijloace audiovizuale în format format electronic (film didactic, CD cu soft educațional); - materiale grafice (planșe, hărți); - jocuri didactice în format electronic;- îndrumătoare / caiete metodice / ghiduri și culegeri; - platforme educaționale; - reviste.
Concursul a avut 3 etape la nivelul unității școlare, la nivel județean și etapa finală, la nivel interjudețean cu participare națională / internațională – cu termen limită 24 mai 2019.
Evaluarea materialelor depuse / transmise la C.C.D. Brăila a fost realizată de comisii formate din reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Brăila și ai C.C.D Brăila.
Sesiunea de prezentare a materialelor în cadrul Casei Corpului Didactic Brăila a avut loc în perioada 27 mai  – 30 iunie 2019 la sediul C.C.D. Brăila, iar premierea participanților a avut loc în data de 08 iunie ora 9,00 la C.C.D Brăila.
La învățământ preșcolar din cei 53 de participanți au obținut: Premiul I – 29 participanți, Premiul al II-lea – 13 de participanți, Premiul al III-lea – 2 participanți și Mențiuni – 9 participanți.
La învățământ primar, din cei 62 de participanți au obținut: Premiul I – 16 participanți, Premiul al II-lea – 14 de participanți, Premiul al III-lea – 15 participanți, Mențiuni – 9 participanți și 8 Diplome de participare
La învățământ gimnazial și liceal, dintre cei 133 de participanți, au obținut: Premiul I – 70 participanți, Premiul al II-lea – 24 de participanți, Premiul al III-lea – 20 participanți și Mențiuni – 4 participanți și 3 Diplome de participare.
La festivitatea de premiere au participat cadrele didactice premiate și instituția organizatoare C.C.D Brăila  a fost reprezentată de prof. dr. Cristina Elena Anton- director C.C.D. Brăila și de profesori metodiști.

Home: About

LUCRARI PREMIATE LA CONCURSUL REGIONAL INTERJUDEȚEAN MATERIALE DIDACTICE 20019

Home: Opening Hours

SIMPOZIONUL REGIONAL  INTERJUDEȚEAN DE MATERIALE DIDACTICE    2019

La Casa Corpului Didactic Brăila a avut loc, în anul școlar 2018 – 2019, Simpozionul Regional Interjudețean de Materiale Didactice 2019 inclus in C.A.E.R.I .2019 fara finantare M.E.N. la pozitia 420. Scopul competiției a fost de a dezvolta creativitatea din educație și de promovare a inovării didactice ale elevilor.
În concurs au fost înscrise materiale elaborate în perioada mai 2018 – aprilie 2019, de către 98 elevi  din județele Brăila, Caraș – Severin.
Conform regulamentului, materialele au concurat pe secțiuniele: - referate stiintifice (PowerPoint / Prezi) - mijloace audiovizuale în format electronic (film educațional, CD cu soft educațional/ soft utilitar); - materiale grafice (planșe, hărți); - platforme educaționale - jocuri didactice în format electronic;-roboti (film de prezentare pentru constructie / programare/ testare).
Concursul a avut 3 etape la nivelul unității școlare, la nivel județean și etapa finală, la nivel interjudețean cu participare națională / internațională – cu termen limită 24 mai 2019.
Evaluarea materialelor depuse / transmise la C.C.D. Brăila a fost realizată de comisii formate din reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Brăila și ai C.C.D Brăila.
Sesiunea de prezentare a materialelor în cadrul Casei Corpului Didactic Brăila a avut loc în perioada 27 mai – 30 iunie 2019 la sediul C.C.D. Brăila, iar premierea participanților a avut loc în data de 08 iunie ora 11,00 la C.C.D Brăila.
La învățământ gimnazial și liceal, dintre cei 98 de participanți, au obținut: Premiul I – 43 participanți, Premiul al II-lea – 20 de participanți, Premiul al III-lea – 12 participanți și Mențiuni – 6 participanți și 14 Diplome de participare.
La festivitatea de premiere au participat  elevii si cadrele didactice  indrumatoare premiate, și instituția organizatoare C.C.D Brăila  a fost reprezentată de prof. dr. Cristina Elena Anton- director C.C.D. Brăila și de profesori metodiști.

Learn More
Home: About
bottom of page